festmaskineriet.se

Besökte en stor mässa för frisörer

År 2002 var hela gänget på en mässa som hölls i Stockholm. Det var ingen vanlig mässa utan en av världens största mässor som de flesta frisörerna besöker. När man kom in till mässalen var det olika utställningar överallt. Under en period var det väldigt mycket folk och det var väldigt svårt att ta sig förbi. Efter ett tag kunde man gå runt på mässan och träffa väldigt många frisörer från hela Sverige som man kunde prata med. De gav oss bland annat tips på vilka bra hårprodukter man kan köpa för att få bra kvalité på sitt hår. Det var också väldigt förmånliga priser där väldigt många erbjudanden ingick. Det som kunde köpas på mässan var inte ens i närheten av det priset som finns i butiker. Efter 6 timmar kände vi att det var dags att bege sig hemåt, och det gjorde vi.

Inte bara tips kunde erbjudas på mässan, utan även utställningar fanns där som man kunde gå in och titta på och bedöma själv vad man verkligen ville ha. Det fanns även presentationer om tips som man kan tänka på för att få bättre hårkvalite. Det hela avslutades med en storslagen fest med massor av mingelmat, dricka och mycket bra musik.

Vi var efter mässans slut väldigt glada och på humör för att vi hade fyllt våra skåp hemma med bra hårvårdsprodukter till ett mycket billigt pris. Det var även en sådan lyckad fest.